• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тарифи не перестають зростати, а виявляється, ми – ЗА?!

Тарифи не перестають зростати, а виявляється, ми – ЗА?!

2019-01-24

/Files/images/2019_rk/Газ 1.jpg

22 грудня 2018 року Вінницягаз на відкритих обговореннях за участю 12 представників громадськості схвалив рішення про необхідність привести тариф до економічно обгрунтованого рівня, тобто про підвищення.

  • Але чи готова решта вінничан сплачувати більші тарифи?
  • Чи справді газові компанії на місцях потерпають від збитків?
  • Чи можливий вихід із збитковості за рахунок оптимізації видаткової частини Вінницягазу?

УВАГА!

Коаліція громадських організації Ліга НІКА з партнерськими організаціями запрошує на нефейкові відкриті обговорення, де кожен вінничанин або вінничанка зможуть висловитись щодо необхідності підвищення тарифу на розподіл газу.

Протокол з результатами обговорень буде передано до НАЦІОНАЛЬНОЇ КОМІСІЇ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ.

Одним з основних завдань НКРЕКП - здійснення державного регулювання з метою досягнення балансу інтересів споживачів, суб'єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, і держави

Відкрите обговорення відбудеться 30 січня 2019 року в приміщенні Арт-галереї ІнтерШик, вул. Артинова, 12а, 4-й поверх. Початок реєстрації – 16.50, обговорення – 17.00

До участі запрошуємо голів правлінь ОСББ (або представників від ОСББ) , уповноважених осіб від багатоквартирних будинків, представників компаній-управителей, голів квартальних комітетів та небайдужих вінничан, представників Вінницької облдержадміністрації, також обласної і міської ради, представників громадських організацій, депутатів.

Окремо запрошуємо на відкрите обговорення представників ПАТ «Вінницягаз» для аргументації складових доходів та витрат на розподіл природного газу.

Кiлькiсть переглядiв: 753

Коментарi