• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Презентація «Чи піднялась Вінниця у рейтингу прозорості?»

Презентація «Чи піднялась Вінниця у рейтингу прозорості?»

2018-09-21

В 2017 році Українським представництвом міжнародної антикорупційної мережі Transparency International було проведено дослідження прозорості та підзвітності 100 найбільших міст України.

Вінниця посіла лише 9 місце в цьому рейтингу і їй було рекомендовано внести ряд змін в свої нормативно-правові акти, а також реорганізувати офіційний сайт міської ради в метою підвищення доступності громадян до інформації.Що вдалось змінити? Які нові сервіси та публічна інформація тепер доступні на сайті Вінницької міської ради? Чи вплинуло це на позицію Вінниці у рейтингу прозорості 100 міст України? Відповіді на ці та інші питання Ви отримаєте під час презентації «Чи піднялась Вінниця у рейтингу прозорості?», яка відбудеться 27 вересня о 12.00 у Вінницькій торгово-промисловій палаті (вул. Соборна, 67, 1-й поверх).

Спікери:Олена Гуменна – координатор проектів ГО «Центр громадської активності «Результат»,Юлія Грига – голова ГО «Філософія Серця».Запрошені:Депутати Вінницької міської ради, представники виконавчих органів міської ради.

Отримати детальнішу інформацію та зареєструватись Ви можете за телефоном 0686762927, 0632681575 або надіславши електронного листа на пошту result.cpa@gmail.com

Акредитація представників ЗМІ на місці.

«Реалізація проекту «Відкритість нон-стоп» здійснюється ГО «Центр громадської активності «Результат» у рамках проекту «Розбудова прозорості в містах України», що реалізує українське відділення глобальної мережі Transparency International за кошти Фонду демократії ООН (UNDEF)Погляди розробників та виконавців проекту не обов’язково збігаються з офіційною позицією Transparency International Україна та Фонду демократії ООН (UNDEF)»

Кiлькiсть переглядiв: 460

Коментарi