• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Молодий пенсіонер-депутат непогано заробляє на комунальній власності

Молодий пенсіонер-депутат непогано заробляє на комунальній власності

2018-07-20

/Files/images/2018_rk/Оно.jpg джерело: http://www.uniq-ra.com.ua/ua/

В продовження теми аналізу декларацій вінницьких депутатів-пенсіонерів, активісти Всеукраїнського руху проти політичної корупції «Під контролем» вирішили проаналізувати структуру доходів наймолодшого депутата-пенсіонера Вінниці 34-річного Володимира Онофрійчука.

Згідно з його декларацією він отримав від підприємницької діяльності у 2017 році 971 722 грн. Також заробив пан Володимир на продажу права на недобудованій нерухомості.


/Files/images/2018_rk/Оно 1.jpg


За даними аналітичної системи YouControl підприємцем Онофрійчук став наприкінці 2011 року. Основним видом діяльності зазначений - 73.11 Рекламні агентства (основний).

За дивним збігом саме в 2011 році рекламна агенція ЮНІК отримала ексклюзивне право на розміщення реклами в ліфтах м. Вінниці.


/Files/images/2018_rk/Оно 2.jpg


Юридичної особи «Рекламна агенція ЮНІК» в єдиному державному реєстрі немає. Тому активісти направили до комунального підприємства «Вінницяміськліфт» запит, аби з’ясувати з ким і на яких умовах укладені договори оренди ліфтових площ.


/Files/images/2018_rk/Оно 3.jpg


За інформацією КП «Вінницяміськліфт» договір укладено лише з ФОП Онофрійчук В.В. в 2014 році, як розуміємо ексклюзивно. Реклама розміщується в 491 ліфті багатоповерхівок, які знаходяться на обслуговуванні «Вінницяміськліфт».


/Files/images/2018_rk/Оно 4.jpg


10 гривень за одну ліфтову кабіну (ексклюзивно) за невизначений термін – це вигідний бізнес!

А якщо Ви вирішите замовити рекламу в рекламній агенції ЮНІК, Вам надішлють проект договору з ФОП Онофрійчук В.В. та розцінки:


/Files/images/2018_rk/Оно 5.jpg


Непоганий стартап для молодого підприємця на ексклюзивних умовах, який приніс йому майже мільйон лише за 2017 рік!

Але тут виникає питання до керівництва комунального підприємства «Вінницяміськліфт»:

- Чому комунальне майно надається у оренду не на умовах прозорого конкурсу і за 10 грн. за невизначений час?

Активісти руху «Під контролем» звернулися до відповідних органів для перевірки правомірності неефективного використання комунального майна.

Кiлькiсть переглядiв: 1504

Коментарi