• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • У 2018 році лікарні Вінниці будуть під пильним оком Громадського Ревізора

У 2018 році лікарні Вінниці будуть під пильним оком Громадського Ревізора

2018-01-30

/Files/images/2018_rk/ГРев старт.jpg

У Вінниці розпочинається проект «Громадський Ревізор стартує з лікарень Вінниці», який покликаний, шляхом проведення громадського моніторингу та реалізації адвокаційних кампаній, сприяти зниженню впливу трьох негативних факторів на якість надання медичних послуг у 10 найбільших лікарнях Вінниці - неврахування оцінок пацієнтів при провадженні менеджменту лікарень, проведення неефективних закупівель, в яких є ознаки корупційних ризиків, а також нераціональний розподіл коштів місцевих бюджетів при фінансуванні галузі (завищення цін на окремі лікарські засоби, дієтичне харчування та вироби медичного призначення, зниження якості та об’ємів їх закупівель).

Про методологію оцінювання лікарень, основні етапи проекту та результати, яких планується досягти, можна буде дізнатись під час прес-конференції.

УЧАСНИКИ:

1. Олександр Шиш – директор Департаменту охорони здоров’я Вінницької міської ради;

2. Людмила Поліщук – заступник начальника управління, начальник відділу фінансування та планування Департаменту охорони здоров’я Вінницької обласної державної адміністрації;

3. Василя Железняка - начальника Інформаційно-аналітичного центру медичної статистики у Вінницькій області.

4. Олена Гуменна– координатор проекту «Громадський Ревізор стартує з лікарень Вінниці», ГО «Центр громадської активності «Результат»;

5. Юлія Грига – голова ГО «Філософія Серця»;

Організатор заходу: ГО Центр громадської активності «Результат» в рамках реалізації проекту «Громадський Ревізор стартує з лікарень Вінниці» за фінансової підтримки Програмної ініціативи «Громадське здоров’я» Міжнародного фонду «Відродження».

Кiлькiсть переглядiв: 578

Коментарi