• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вінницький аеропорт і транспортна компанія «ремонтуються» у дружини директора департаменту кап будівництва

Вінницький аеропорт і транспортна компанія «ремонтуються» у дружини директора департаменту кап будівництва

2017-12-12

/Files/images/2017_rk/ДепКБ.jpg

Відповідно до інформації електронних системи закупівель ProZorro в травні цього року комунальне підприємство «Вінницька транспортна компанія» уклало договір з ТОВ Подільська інжинірингова компанія на Виконання водопровідних та санітарних робіт на будівництві автомийки на території автобази по вул. Сабарівське шосе,19 в м. Вінниця. Проте, саме будівництво авто мийки розпочав у серпні той самий «ТОВ Подільська інжинірингова компанія». Обидві закупівлі було проведено через спрощену процедуру – Звіт про укладений договір. Загальна сума 2 195 383грн.

Також в серпні КП «Аеропорт Вінниця» теж замовив капітальний ремонт частини приміщень зони реєстрації пасажирів у «ТОВ Подільська інжинірингова компанія» на 1,4 млн.грн.

За даними аналітичної системи «YouControl», директором «ТОВ Подільська інжинірингова компанія» є Кравець Дмитро Ігорович, а один із засновників з часткою 40% - Кравець Олена Віталіївна – дружина директора департаменту капітального будівництва Вінницької міської ради - Кравець Ігоря Юхимовича.


/Files/images/2017_rk/ДепКБ5.jpgскрін з YouControl


Як бачимо, 2017 рік став абсолютно тендерним для цього ТОВ. А от перерву із закупівлями у 2016 році мабуть пояснює наявність кримінального провадження по факту змови службових осіб Павлівської сільської ради Калинівського району із службовими особами ТОВ «Подільська інжиніриногова компанія» на виконання робіт з добудови спортзалу до школи в с. Павлівка.


/Files/images/2017_rk/ДепКБ4.jpgскрін з YouControl


Дивно, що після такого повороту справ, Павлівська сільська рада дає схвальний відгук для участі в майбутніх закупівлях з іншими Замовниками та сподівається на подальшу плідну і взаємовигідну співпрацю.


/Files/images/2017_rk/ДепКБ3.jpg


Серед їх клієнтів також Головне управління Державної казначейської служби України у Вінницькій області, Іванівська сільська рада, Відділ культури і туризму Теплицької районної державної адміністрації.

Але ТОВ «Подільська інжинірингова компанія» не єдиний бізнес пані Кравець. Згідно з декларацією Ігоря Кравця, його дружина також є співзасновницею ТОВ "МП Юлія" (50%) та ТОВ "АТП Слободянюк" (25%).

Публікація підготовлена та здійснена в рамках проекту «Прозорі комунальні підприємства», що виконується Центром Ейдос за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні. Зміст публікації не відображає офіційної позиції Королівства Нідерландів.
Кiлькiсть переглядiв: 1724

Коментарi