• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Формуємо команду регіональних моніторів адмінпослуг!

Формуємо команду регіональних моніторів адмінпослуг!

2013-04-26

/Files/images/DSC_1932.JPG

Сьогодні, 26 квітня 2013 року, «Філософія Серця» разом з партнерськими організаціями «Право на майбутнє» (м. Ізмаїл, Одеська область) та ДОГО «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики» приймає участь у стартовій конференції проекту «Роль громадянського суспільства в моніторингу надання адміністративних послуг», який фінансується Європейським Союзом.

Мова йшла про роль організацій громадянського суспільства у муніципальному розвитку та нагляді за надаванням адмінпослуг, спроможність ОГС ефективно здійснювати моніторинг діяльності Центрів надання адміністративних послуг, цілі та заходи проекту, а також про кращі практики недержавного моніторингу надання адміпослуг.

«Проект триватиме з січня 2013 року до грудня 2015. Метою проекту є вдосконалення процесу надання адміністративних послуг шляхом посилення громадського контролю та налагодження ефективного зворотного зв’язку між органами місцевого самоврядування і організаціями громадянського суспільства» - наголосила Олена Урсу, керівник проекту.

За словами голови ГО «Філософія Серця» Юлії Григи, дуже важливо на етапі формування мережі ЦНАПів контролювати використання коштів на їх створення, підготовку працівників та оперативно доносити проблемні моменти до органів влади.

«Дніпропетровщина із задоволенням приєднається до коаліції ОГС для здійснення громадського моніторингу створення ЦНАПів та діяльності вже існуючих. Плануємо разом з партнерами розробити спільний інструментарій для моніторингу, індикатори та методи. І до праці. Сподіваємося, що саме наш коаліційний проект буде підтримано» - зазначив Олексій Літвінов, директор ДОГО «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики».

«В Ізмаїлі Центр надання адміністративних послуг тільки запускається і ми вже стикнулися з величезною кількістю проблем. Наша організація планує долучитися до коаліційного моніторингу діяльності ЦНАПів, щоб мінімізувати ризики виникнення проблем в подальшому та поширювати кращі напрацювання колег з інших областей» - говорить Світлана Гудь, керівник проектів ГО «Право на майбутнє».

І традиційно медійне супроводження всіх цікавих та актуальних заходів висвітлює Вінницька громадська організація «Громадська Студія», яка долучається не тільки до медіа висвітлення, а також і до процесу моніторингу.

Кiлькiсть переглядiв: 466

Коментарi

  • Masego

    2013-08-15 11:21:49

    Haahahha. I'm not too bright today. Great post! http://kaclqh.com [url=http://yslqjmeovc.com]yslqjmeovc[/url] [link=http://boilchvis.com]boilchvis[/link]...

  • Pissy

    2013-08-08 06:02:15

    Thanks for shnraig. What a pleasure to read!...