• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Влада звертається за допомогою до громадськості

Влада звертається за допомогою до громадськості

2013-04-18

/Files/images/Dozvil.Centre_київ.jpg

В рамках конференції "Роль громадськості у покращенні якості надання адміністративних послуг", яка організована Центром політико-правових реформ за фінансової підтримки Європейского Союзу обговорено важливі питання щодо реальної, конструктивної співпраці між владою та громадськістю на шляху впровадження реформ у даній сфері. Влада просить громадськість більш активно долучитися до формування вимог у цій сфері. Без участі громади процес впровадження реформ з надання адмін послуг буде йти значно повільніше. Такий меседж пролунав в рамках засідання.

Варто зазначити, що представники Координаційного центру з упровадження економічних реформ при Президентові України Олександр Саєнко та Марина Горностай продемонстрували професійний та відкритий підхід у висвітленні проблем та перспектив державної політики у сфері надання адміністративних послуг.

Ірина Бекешкіна, директор Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучерева зробила цікаву доповідь за результатами досліждення "Оцінка якості адміністративних послуг: результати соціологічних послуг".
Слід зазначити, що у порівнянні з 2009 роком, у 2013, кількість населення, яке користується адмінпослугами збільшилося з 36% до 47%. Це говорить про актуальність цього питання для громадян України.

"Філософія Серця" буде продовжувати активну співпрацю з питань вдосконалення та впровадження державної політики у сфері надання адмін послуг з органами влади на всіх рівнях" - зазначив заступник голови правління Олексій Сініцин.
"Ми отримали достатній Міжнародний досвід та маємо можливості сприяти державі у впровадженні найкращих практик з надання адміністративних послуг" - підсумував пан Олексій.

Кiлькiсть переглядiв: 453

Коментарi