• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Заява щодо непрозорості конкурсу Ради громадського контролю при НАБУ

Заява щодо непрозорості конкурсу Ради громадського контролю при НАБУ

2017-05-26

/Files/images/2017_rk/НАБУ.jpg

Ми, представники громадської організації «Філософія Серця», стурбовані ситуацією щодо формування Ради громадського контролю при Національному антикорупційному бюро України!

Процес формування списку учасників конкурсу на членство Ради проводиться непрозоро. Здійснює його Робоча група, сформована не відомо на яких засадах і в якому складі. Інформація про її повноваження на офіційному сайті Національного антикорупційного бюро України відсутня. ПОЛОЖЕННЯ про порядок формування Ради громадського контролю при Національному антикорупційному бюро України затверджене Указом Президента України від 15 травня 2015 року її формування не передбачає.

Список учасників конкурсу збільшується з нікому не відомих причин.

В той же час ця група бере на себе сміливість не допускати організації, які подали повний пакет документів, до участі в конкурсі. Саме так вчинили з головою правління нашої організації Юлією Григою, не зважаючи на багаторічний досвід реалізації антикорупційних проектів.

Зважаючи на вищезазначене, ми звертаємось до керівництва Національного антикорупційного бюро України з вимогою пояснити підстави діяльності Робочої групи та прийняти рішення щодо відкритого і прозорого проведення конкурсу кандидатів на членство в Раді громадського контролю!

29 травня 2017 об 11.00 активісти громадських організацій «Правий сектор Поділ», «МОСТ», Степ, "Філософія Серця" та інших вимагатимуть у керівництва Національного антикорупційного бюро повернути їхніх кандидатів до участі у конкурсі із формування складу Ради громадського контролю при НАБУ. Активісти вручать відповідну вимогу директору Бюро Артему Ситнику за адресою м. Київ,вул. Василя Сурикова, 3.

Кiлькiсть переглядiв: 763

Коментарi

  • geomineral.ru

    2017-06-08 03:26:15

    В оголошенні зазначаються строк подання кандидатур та відповідних документів, який не може бути меншим, ніж п'ять робочих днів, адреса електронної пошти, на яку надсилаються документи для участі в конкурсі з формування складу Ради громадського контролю, дата та час проведення рейтингового Інтернет-голосування....