• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Спільна безпека та демократичне майбутнє

Спільна безпека та демократичне майбутнє

2016-11-28

/Files/images/2016_rk/Асамблея_ФГС СхП.png

Близько 200 представників громадянського суспільства, установ Європейського Союзу, урядів країн-учасниць Східного партнерства візьмуть участь у 8-й Щорічній асамблеї Форуму громадянського суспільства Східного партнерства (ФГС СхП), що проходитиме під назвою "Розбудова спільного безпечного і демократичного майбутнього" у Брюсселі 28-29 листопада 2016 року.

У цьому році на відкритті Асамблеї з вітальним словом виступить Європейський комісар з питань розширення та політики добросусідства Йоханнес Хан (Johannes Hahn).

Протягом 15-ти паралельних дискусійних сесій учасники обговорюватимуть теми, пов'язані з реалізацією та розвитком Європейської політики сусідства, пріоритетів ФГС СхП, таких як енергетична безпека, розвиток молоді, прозорість і підзвітність фінансування ЄС в регіоні Східного партнерства та багато інших.

Під час проведення 8-ї Щорічної асамблеї буде обрано новий склад Керівного комітету Форуму, який матиме мандат від громадянського суспільства країн Східного партнерства та країн-членів ЄС, щоб служити в якості керівної ради Форуму протягом наступного однорічного терміну.

Подробиці щодо напрацювань робочих груп Форуму громадянського суспільства Східного партнерства у ході Щорічної асамблеї будемо чекати на сторінках Української національної платформи.

Кiлькiсть переглядiв: 522

Коментарi