• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вінницька облдержадміністрація займає лідерські позиції по результатам ініціативи «Омбудсман+»

Вінницька облдержадміністрація займає лідерські позиції по результатам ініціативи «Омбудсман+»

2016-05-19

/Files/images/2016_rk/13233171_1075312252515268_2116672873_n.jpg

Результати двох хвиль моніторингу відкритості і прозорості місцевих рад і адміністрацій, які увійшли в щорічну доповідь Уповноваженого Верховної Ради з прав людини, презентувала учасниця мережі «Омбудсман+» Юлія Грига працівникам структурних підрозділів Вінницької облдержадміністрації, відповідальних за доступ до публічної інформації.

«Найвищу оцінку по Україні отримала Вінницька ОДА за організацію роботи із запитами та спеціального місця для роботи запитувачів. Такі високі оцінки – це результат системної, кропіткої та відповідальної роботи працівників адміністрації» - зазначила експертка.

«Ми тісно співпрацюємо з громадськими організаціями, із задоволенням відвідуємо навчальні і інформаційні заходи, які вони проводять. Спільно вирішуємо спірні питання» - розповіла колегам представниця облдержадміністрації Ольга Люшнікова.

Такі семінари регулярно проводить Вінницький Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади та місцевого самоврядування. Це чудовий майданчик, де чиновники можуть ознайомитись з напрацювання громадських активістів, дізнатися про кращі практики застосування закону, отримати відповіді на проблемні питання та налагодити співпрацю.

Кiлькiсть переглядiв: 428

Коментарi