• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Активна громада, щоб не дрімала влада!

Активна громада, щоб не дрімала влада!

2013-01-21

/Files/images/DSC_0563.JPG

Обласна влада Вінниччини прагне бути серед лідерів в Україні по відкритості своєї діяльності та наданню послуг для громадян. Але, якщо обласна і районні адміністрації постійно вдосконалюють якісний зміст своєї роботи, то окремі міські ради, зокрема Вінниці та Немирова, цим переймаються мало. Про це говорили учасники круглого столу, який пройшов 21 січня 2013 року у м. Вінниці.

Про кращі регіональні практики взаємодії органів виконавчої влади з громадськістю розповіла учасникам круглого столу голова ГО «Філософія Серця» Юлія Грига. Обговорення проходило у Центрі перепідготовки держслужбовців Вінницької області. Актуальна тема «Питання відкритості органів виконавчої влади і покращення послуг, що надаються громадянам» об’єднала за круглим столом молодих держслужбовців, сільських голів, громадських експертів та науковців, що працюють у сфері публічної адміністрації.

На конкретних прикладах Юлія Грига розповіла яким чином активна громадськість може впливати на місцеву владу, добиваючись виконання прийнятих нею рішень. Також Юлія презентувала учасникам досвід грузинських реформ у сфері надання адміністративних послуг та здобутки наших українських колег з Дніпропетровська.

Завершив захід Олександр Кожуховський, заступник голови «Філософії Серця» презентацією проекту «Фінансова грамотність дітям» , що дасть можливість його учасникам оволодіти знаннями, які допоможуть їм в майбутньому. Найактивнішим трьом учасникам заходу Олександр Кожуховський запропонував провести курс «Фінансової грамотності» безкоштовно.

Кiлькiсть переглядiв: 420

Коментарi