• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Ідею «Baby-card» підтримали на міжнародній конференції

Ідею «Baby-card» підтримали на міжнародній конференції

2013-10-30

/Files/images/CAM00310.jpg

29-30 жовтня 2013 року в Києві відбулась Міжнародна конференція «Практики впровадження електронного врядування на регіональному рівні". В перший день Конференції учасники обговорили сучасний стан інформаційно-комунікаційних технологій в Україні, розвиток електронного врядування, досвід впровадження інформаційних технологій.

На другий день об’єднали учасників у тематичні секції: «Покращення якості надання послуг у соціальній сфері за допомогою впровадження е-врядування та електронні послуги для населення та бізнесу», «Економічні аспекти діяльності органів влади та органів місцевого самоврядування та застосування електронних засобів для ефективного управління комунальною та державною власністю» та «ІКТ як засіб відкритості та інформаційного забезпечення діяльності органів влади».

В роботі секції «ІКТ як засіб відкритості та інформаційного забезпечення діяльності органів влади» взяв участь представник «Філософія Серця» Олексій Сініцин, який розповів присутнім про останню соціальну ідею організації «Baby-card». Новації надання адмінпослуг в соціальній сфері були надзвичайно позитивно сприйняті учасниками секції.

/Files/images/CAM00308.jpgНаприкінці Конференції модератори секцій презентували учасникам свої напрацювання. Так модератор 4 секції - експерт в галузі електронного урядування Олеся Архіпська під час презентації оцінила актуальність та інноваційність ідеї «Baby-card». По завершенні презентацій представники Житомирської, Івано-Франківської та Харківської областей заявили про готовність вести перемовини, щодо впровадження «Baby-card».

Констуктивним був діалог Олексія Сініцина та Юлії Григи з директором Міжнародної програми «Бібліоміст» Матей Новак. Мова йшла про підтримку ще одного соціального проекту «Філософії Серця», який на Вінниччині впроваджується в партнерстві з обласною універсальною науковою бібліотекою ім. Тімірязєва. Пан Матей підтримав ініціативу організації спрямовану на підвищення рівня комп’ютерної грамотності серед людей «старшого» віку.

Тож, «Філософія Серця» щиро вдячна організаторами Конгресу - Асоціації «Міста електронного врядування» за корисний, ефективний та актуальний захід./Files/images/CAM00313.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 368

Коментарi